Over Evolux

De lichtontwerper

Het vak van Lichtontwerper begint bij het begrijpen van de wens van de opdrachtgever en vervolgens vertalen in een lichtontwerp waarna deze met de keuze van de juiste armaturen wordt ingevuld. Zo vormen wij met respect voor de architectuur, interieur en de wensen van onze opdrachtgever met licht een totale harmonieuze en spannende beleving.

De esthetiek, de technische prestatie op gebied van energieverbruik in combinatie van het rendement en gebruiksvriendelijkheid zijn basis elementen binnen een goed lichtontwerp. De toepassing van licht bepaalt voor een belangrijk deel de identiteit van een ruimte. Ervaren, creatief, vernieuwend en altijd met inspirerende producten.

Evolux werkt veel samen met Architecten, binnenhuisarchitecten en projectinrichters. Graag zitten we met onze opdrachtgever om de tafel om samen tot een adequate oplossing te komen binnen het gestelde pakket van eisen.

Werkwijze

Evolux ontzorgt! Wij zijn gespecialiseerd in ontwerpen, budgetteren, coördineren en begeleiden van lichtprojecten, van idee tot realisatie ten einde een kwalitatief hoogstaand resultaat te bereiken. Ook de montage is bij ons in goede handen.

Uiteindelijk bent u degene die bepaald in welke mate u onze diensten wenst. Evolux is gespecialiseerd in ontwerp, engineering en uitvoering van maatwerk. Evolux, uw creatief partner in licht design.

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren.

Ed Wallinga

Het traject

Kennismaking0%

Concept ontwerp0%

Prijsindicatie0%

Bespreking concept0%

Voorlopig ontwerp0%

Offerte0%

Eind bespreking0%

Definitief ontwerp0%

Opdracht0%

Bouwbegeleiding0%

Levering0%

Montage0%

Oplevering0%

Nazorg (service en/of onderhoud)0%